perjantai 25. syyskuuta 2015

Liisa Peilimaassa


Suomessa vastustettiin turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskusta mm. pukeutumalla Ku Klux Klanin valkoiseen kaapuhiippaan, heittelemällä SPR:n avustustyöntekijöitä kivillä ja ampumalla turvapaikanhakijoita kuljettanutta bussia ilotulitteella. Toispual Suame samana iltana turvapaikanhakijoiden hätämajoitustilaa heitettiin polttopullolla. Liisa astuu läpi peilin kuuntelemaan valtakunnan tilaa ja huomaa, että kaikki on etuperoisesti takaperin ja nurkat väärällään hurjia pekoraaleja ja pelissä mustia ynnä valkoisia nappuloita.


***

Kun maahanmuuttaja heittää kivellä tai polttaa ympäristöä, vika on maahanmuuttajan kulttuurissa ja islamissa, ja syyllisiä ovat kyseisen tekijän lisäksi myös kaikki muut maahanmuuttajat taustasta, uskonnosta ja lähtömaasta riippumatta.


-

Kun suomalainen heittää kivellä tai polttaa ympäristöä, vika on hallituksessa ja päättäjissä, eikä itse suomalainen ole oikeastaan edes syyllinen, vain olosuhteiden uhri kun isot pyörät pyörivät. Ja oikeastaan siis maahanmuuttajat itsekin ovat tähän vähän syyllisiä.

***

Ihme hyysäämistä. Pitäisi muka loputtomasti ymmärtää näitä väkivallantekoja ja rähinää, ja lisää vaan halutaan. Värinää meinaan.

-

Onhan se ihan ymmärrettävää, että kun tarpeeksi kauan suomalaista työmiestä valtion puolelta tönitään, niin jossain vaiheessa sitä ei enää siedetä ja sitä saa mitä tilaa.

***

Kaikissa paskamaissa sitä saa kivitystuomioita rikoksista. Kohta sitä sharia-lakia tänne yritetään ajaa, että saisi täälläkin sitten kivittää. Stoppi on pantava nyt.

-

Osoitetaan olevamme parempia kivittämällä avustustyöntekijöitä. Koska SPR kuitenkin vetää välistä ja kantaa lahjoitukset kaatopaikalle ja mädätysmediakin vielä vääristelee.

***

Ruotsissa sitä maahanmuuttajat polttavat autoja ja heittelevät käsikranaatteja. Haluammeko samaa tänne?

-

Olkaamme parempia polttamalla hätämajoitustila ja heittämällä polttopulloja. Kun onhan se tavallaan jotenkin väärin koska väkivalta, mutta ihan ymmärrettävää koska meidän rahat ja kohteena muut.

***

Onhan pelko ihan aiheellinen, kun tänne tätä roskasakkia lappaa ja asuinalueiden turvallisuuskin vähenee.

-

Ratkaisu: vähennetään itse sitä turvallisuutta väkivaltaisella käyttäytymisellä. Väkivaltaisia terroristeja ne on kuitenkin kaikki, niin on sitten sellainen ennakoiva isku.

***

Ei ole naisen asema kummoinen noissa kulttuureissa. Ei pidä sikäläinen mies naista minkään arvoisena.

-

Näytetään esimerkkiä paremmasta käytöksestä: haukutaan avustustyöntekijänaisia suvakkihuoriksi ja toivotaan mädättäjien joukkoraiskaamista.

***

Vai olisiko kuitenkin aika katsoa peiliin, että kuka tässä on väkivaltainen terroristi. Että onko kyseessä aiheellinen kriittisyys vai ihan vaan omat pelot ja silkka rasismi. Että asiasta ei ehkä tee oikeaa ihan vain se jos mahtipontisesti liehutellaan Suomen lippua ja saarnataan hienoja sanoja kansan mielipiteestä. Ja jos myöhemmin selviää, että Ku Klux Klan -asu oli false flag, niin sitten oli. Polttopullo, ilotulitteet ja kivien heittely eivät. Eikä kummitusasukaan mene edes kännissä ja läpällä, ennen kuin ensi kuun lopussa jos haluaa halloweeniä viettää. Silloin sen sallin kaikin mokomin. Onhan se ehkä vähän mauton tähän maailmanaikaan ja tässä tilanteessa noin naamiaisasunakin, mutta hassuttelu on sentään aina hassuttelua, ja mautonkin hassuttelu sallitaan. Kyllä, minä sallin. Kaikessa ylhäisyydessäni.

On täysin käsittämätöntä, että kyseisiä iskuja puolustellaan kirjoituksissa ja mielipiteissä ympäri nettiä, täysin häpeilemättä, ja silti en minä ole rasisti, olen roturealisti. Polttopulloa. Kivien heittelyä. Lasten pelottelua. PUOLUSTELLAAN.

Liisa huomaa, että tässä ei nyt ole mitään järkeä ja että olisi vaan tälläkin kertaa katsottu että kuinka syvälle se kaninkolo johtaa, mutta ei, Peilimaahan piti tulla ja kaikki on katollaan.


Että ehkä olisi aika katsoa peiliin, sillä jos sieltä katsoo takaisin hirmuinen jappervokki, asialle pitää ehkä tehdä jotain.

qb

Ei kommentteja: