tiistai 1. maaliskuuta 2016

Tosimies ei soita ovikelloa, jos ovi kestää taputtamisen


Oscarit oli ja Oscarit meni ja Leonardo DiCaprio sai viimeinkin pystin. Pystin sai myös Mad Max: Fury Roadin puvustaja Jenny Beavan. Hieno homma!

Jenny Beavan asteli lavalle tyylikkään räväkässä keinonahkatakissa. Just sillai sopivasti rokki kuin voisi Mad Maxin puvustajan pukeutuvankin. Hieno homma!

SKANDAALIPAS! SKANDAALI SAATANA! Sillä osa tähdistä, MIESTÄHDISTÄ, ei taputtanut hänelle matkalla lavalle. SEKSISMIÄ! SYRJIVIÄ ASENTEITA! VIDEOTODISTEITA, PLESE!

Here you go:



Saatanan sovinistit kohdasta 1:50 (tai tarkemmin 2:05) eteenpäin!

Siellä Iñárritu istuu kädet puuskassa eikä läpsytä! Siellä Donald Sutherland! Siellä moni muu seksisti ei hyväksy sitä että NAINEN vie palkinnon eikä edes suostu pukeutumaan kuten NAISEN kuuluu! Tätä tämä on! Tämä on naisen osa Hollywoodissa kun ukot johtaa. Kyllä on surun ja murheen aalto.

Tätä on ollut Oscareiden jälkipyykki nyt toista päivää.

Jännästi menee ohi, että läpsyttämättömiä herroja näkyessä KUVASSA NÄKYVÄT NAISET TAPUTTAVAT SUUNNILLEEN SAMALLA PROSENTILLA, TOISIN SANOEN HYVIN HARVA! Mutta ei, maltoiset vihaa syövät elokuvamiehet siellä ovat sikoja.

Vähät siitä, että Iñárritu ryhtyy taputtamaan kun Beavan nousee lavalle. Vähät siitä, että Sutherland näyttäisi (tässä voin olla väärässä) lopettavan taputtamisen juuri ilmestyessään kuvaan kun kamerakulma on takaapäin. VÄHÄT SIITÄ ETTÄ USEAMPIKIN, NIIN MIES KUIN NAINEN JOKA "EI TAPUTA" ALKAA TAPUTTAA BEAVANIN OHITETTUA HEIDÄN RIVINSÄ ELI TULTUAAN NÄKYVIIN.

Mutta ei, kohua on saatava. Jotain on pakko syyttää seksismistä, muuten ei ole hyvä gaala.

No, plussana Beavan ja palkintonsa saivat reilusti medianäkyvyyttä, joka yleensä näiltä taustavoima-Oscareilta jää saavuttamatta. Mutta paskaahan se olisi ollutkin, että puhuttaisiin saavutuksesta itsestään eikä keksittäisi SKANDAALEJA.

qb

Ei kommentteja: