keskiviikko 5. elokuuta 2015

Konsolidesantit ja kloorius WC master race


Saatana! No niin käsitelläänkin taas videopeliasioita jotka ei ketään kiinnosta, mutta onneksi käsitellään lyhyesti!

No niin onkin typerää kaikenlainen laitteiden välinen vastakkainasettelu, mutta jos joku tulee vielä joskus sanomaan että konsolipelaus on parempi koska helpompaa eikä tarvitse kuin laittaa peli sisään ja pelata, lupaan pyhästi syöttää sanojalle tämän omat kalsarit suoraan jalasta. Ei se mitään että laittaa levyn sisään ja sitten peli haluaa päivittää ennen kuin pääsee pelaamaan, mutta jumalauta että kun minä Sonyn omasta psn-kaupasta digidigipelin ja tämä sitä 35 gigaa koko yön letkuttaa ja sitten sekin pitää vielä erikseen asentaa (toinen 35 gigaa ja toinen yö, melkein) koska eihän nyt suoraan, vaan asennuspaketti tai jotain muuta ripulipaskaa, JA SITTEN VIELÄ KUN KÄYNNISTÄÄ PELIN VITTU NIIN UUSI PÄIVITYS LÖYDETTY, LADATAAN, TOISTAISEKSI GIGA TAVARAA MUTTA VASTA OLLAAN KOHDASSA 3/9 ELI VIELÄ VOI TULLA LISÄÄKIN PAKETTEJA KOSKA EIHÄN SE SIELLÄ SAMASSA PALVELUSSA OLEVA PELI KUITENKAAN VOI OLLA VALMIIKSI PÄIVITETTY NIIN (SEURAAVA YLI 600 MEGAN PAKETTI LÄHTI TULEMAAN TÄSSÄ VAIHEESSA, TÄMÄ KAIKKI SUPERNOPEASTI PSN-PALVELUSTA...) TOIVOTTAVASTI SEURAAVALLA KERRALLA KUN KURKOTATTE ARKKUPAKASTIMEN POHJALTA JOTAIN, PUTOATTE SINNE VAHINGOSSA JA KANNEN PÄÄLLE KAATUU PIANO JA SINNE JÄÄDYTTE, SE ON OIKEIN TEILLE SONYT JA FANIPOJAT SAATANA!

Ei minulla muuta.

qb

ps. En postannut tätä ennen kuin koko päivitys oli tehty. Yhteensä ladattiin 300+ megatavun paketti, 600+ megatavun paketti, 8 megan paketti, 600+ megatavun paketti, 900 megatavun paketti, 346 megan paketti, 281 megan paketti ja 8 megatavun paketti.
Eli koska plussat ovat kymmeniä megoja, yhteensä n. kolme ja puoli gigatavua... missasin mahdollisesti jonkun pienemmän...

HEI! PELIIN PÄÄSTESSÄ TARKASTETTIIN ETTÄ ONKO PÄIVITYKSIÄ JA ALETTIIN LATAAMAAN! Tämä oli sentään nopea.

pps. AINIIN. You cannot perform background download of this content. Fuck. You. And. The. Moustache. You. Rode. In. On.

Ei kommentteja: